Montana - Showroom. C.F. Møller. Photo: Kontraframe

Montana - Showroom

Projektet skapar en genomgående berättelse och väljer sedan ut produkter från Montanas sortiment som stöder denna berättelse. Detta gör att showroomet inte bara fungerar som en utställning, utan också förmedlar en tydlig berättelse och inspirerar besökare genom praktiska scenarier som visar produkterna i användning.
 Montana - Showroom. C.F. Møller. Photo: Kontraframe
Fakta

Uppdragsgivare

Montana Furniture A/S

Adress

Köpenhamn, Denmark

Omfattning

200 m2

År

2017

Arkitekt

Arkitekt & Workplace Design: C.F. Møller Architects

Workplace Design

Klargörande och definition av mål, önskemål och behov för det nya showroomet, i samarbete med projektledare Helle Scharling och VD och designer Joakim Lassen.

Utveckling av ett koncept baserat på storytelling, som uppfyller en önskan om att skapa och visa en mångsidig arbetsmiljö som inbjuder till tydlig mångfald, med fokus på samarbetsmöjligheter och en synlig arbetsprocess.

Utformning av ett kontorsområde som, baserat på en berättelse om ett fiktivt kreativt företag, fokuserar på inspiration, funktionalitet och atmosfär snarare än enskilda produkter. En arbetsplats som också erbjuder sina anställda en varierad och livlig miljö.

Genomförande av skissförslag för inredningen av ett kök som fungerar som mötesplats för gäster, med utrymme för funktionell användning, såsom matlagning och vinprovningar med mera.

Fokus på mångsidig användning av utrymmet, inklusive ett kopieringsrum som också fungerar som verkstad, samt val av möbler som möjligör kombinerad förvaring och visning av produkter. Utveckling av mindre enheter med specialiserade möbler för att utnyttja fönsternischer.

Förslag till inredning och val av möbler samt förslag till ytor, färger, väggfärger och användning av växter.

Läs mera

Fler projekt | Workplace Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.