Musikhuset Aarhus, booking office. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Musikhuset Aarhus, booking office

C.F. Møller has designed a new booking office for Musikhuset in Aarhus. The new booking office is drawn out into the cathedral looking foyer where it will be welcoming guests.
 Musikhuset Aarhus, booking office. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Facts

Client

Musikhuset Aahus

Address

Aahus, Denmark

Year

2016

Architect

C.F. Møller Design

The booking office is kept in black and white with various digital information screens, LED light, and a few colorful references to the concert halls and history of Musikhuset Aarhus. There are put emphasis on the entirety and the detail. With the new booking office, guests have a better overview of the upcoming events, while there is an easier operation, and in general, improved conditions for both guest and staff.

The design draws parallels to both the original building and the extension from 2006 which, among other things, includes the symphonic hall.

The booking office is now adapted to the modern, digital, internet-based world and the next 25 years.

Read more

More projects - Interior/Culture/Design

Show more projects

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.