Rammeaftale Stockholm Globe Arena Fastigheter AB. C.F. Møller. Photo: Pixprovider / SGA Fastigheter

Rammeaftale Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

C.F. Møller Architects leverer arkitektydelser i henhold til en fireårig rammeaftale om udvikling af SGA Fastigheters ejendomsportefølje, der primært består af stadions, men omfatter også boliger, kontorer og detailhandel.
Fakta

Bygherre

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB

Adresse

Stockholm, Sverige

År

2017

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Hovedopgaven for ejendomsselskabet SGA Fastigheter, der er ejet af Stockholm Kommune, er at eje, administrere og udvikle stadions i Globen-området, som omfatter Tele2 Arena, Globen (Avicii Arena), herunder SkyView, Hovet, Annexet og underholdningsdestinationen Tolv Stockholm. Desuden ejer SGAF områder, som efter planen skal udvikles i løbet af de næste ti år til bl.a. boliger, kontorer og detailhandel. Rammeaftalen omfatter projekteringsopgaver med henblik på at udvikle og forbedre SGAF's ejendomsportefølje, projektering af ombygnings- og byggeprojekter samt rådgivningstjenester i forbindelse med ejendomsrelaterede opgaver.

De største ændringer i de kommende år vil være vedligeholdelsesarbejdet på Globen og integrationen af arenaområdet i det nye Slakthusområde, som er et af Stockholms største udviklingsprojekter.Annexet og Globen vil blive genopbygget, og sammen med Tele2 Arena vil Stockholm få en moderne og konkurrencedygtig arena til alle typer indendørs og udendørs arrangementer inden for musik, sport og kultur.

Læs mere

Flere projekter | Sport

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.