Stavtrup Multihal. C.F. Møller

Stavtrup Multihal

Stavtrups borgere bringes tættere sammen i en ny multihal, der med et simpelt og rationelt greb binder alle hallens funktioner sammen og giver brugere og besøgende en tydelig fornemmelse af at være samlet under samme tag.
 Stavtrup Multihal. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Stavtrup IF

Adresse

Stavtrup, Danmark

Omfang

4.500 m²

År

2017-

Konkurrence

1. præmie i arkitektkonkurrence. 2017

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • 1. præmie i arkitektkonkurrence. 2017

Hallens funktioner bindes sammen af tre arkitektoniske elementer – gulvet, taget og den synlige konstruktion. Elementerne fortsætter kontinuerligt fra den ene ende af hallen til den anden, hvilket giver en klar fornemmelse af sammenhæng.

I hallens stueetage finder man Lille Hal, Store Hal, omklædningsrum og café. Lille Hal og caféen ligger i åben forbindelse med hinanden, kun adskilt af en skulpturel klatrevæg. Store Hal ligger i forbindelse med Lille Hal og ses tydeligt fra ankomstområdet. Sammen med de tre gennemgående elementer – gulvet, taget og den synlige konstruktion – er det denne tætte forbindelse mellem hallens forskellige funktioner, der giver den særlig fornemmelse af at være samlet under ét tag.

På første sal finder man fitnesslokalet samt møderum og klublokaler, hvorfra man gennem en glasvæg kan følge med i livet i Lille Hal. Samtidig er der udsigt ud over de udendørs fodboldarealer, hvor en stor tagterrasse fungerer som tribune.

Hallen spænder tværs over grunden, hvilket vil sige, at den ligger i direkte kontakt med alle udendørs faciliteter. På den ene side af hallen ligger fodboldarealerne og på den anden et aktivitetsområde med mindre multibaner, løbesti og udefitness. Et tagudhæng skaber en overdækket kantzone rundt om hele bygningen, hvilket er med til at udviske skellet mellem ude og inde. Kantzonen er tilpasset de tilstødende funktioner med eksempelvis udendørs cafémiljø ved caféen og støvlevask og bænk til skoskift mellem fodboldbanerne og omklædningsrummene.

Læs mere

Flere projekter | Sport

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.