Nordhavnsøerne - CIS Vandaktiviteter. C.F. Møller

Nordhavnsøerne - CIS Vandaktiviteter

Nordhavnsøerne er en park på vandet, som kobler skole, by og område i et robust, dynamisk og anderledes byrum.
 Nordhavnsøerne - CIS Vandaktiviteter. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Ejendomsselskabet Copenhagen International School

Adresse

København, Danmark

Omfang

2.000 m² landskab, 250 m² omklædning, sauna og depoter

År

2015-

Konkurrence

1. præmie i arkitektkonkurrence. 2016

Ingeniør

Niras

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • 1. præmie i arkitektkonkurrence. 2016

CIS – Copenhagen International School – skaber merværdi for Nordhavnen med en park, som ikke kun giver skolens brugere, men hele området og København en lomme i byen til et væld af aktiviteter og opholdsmuligheder i tæt kontakt med vand og vejr.

C.F. Møller har skabt et nyt, spændende, men også anderledes sted i byen, hvor bylivet, naturen og skolens liv udveksles og udspilles året rundt.

At skabe et sted – en destination – i byen har været et vigtigt omdrejningspunkt for projektet og fokus har været at give København noget, der ikke allerede findes. Det er vigtigt, at projektets kvaliteter er tilgængelige for alle, og herved understreges CIS’ tanker om den nye skole som ”community centre” og ramme for fællesskab med en imødekommende og transparent tilgang til deres nye område.

Med fokus på vandet og naturen, skaber C.F. Møller en ny og anderledes park til Nordhavnen, som kobler både skole med bydel og bydel med København.

C.F. Møller tror på, at en anden type byrum med nye tilbud og en anderledes naturmæssig karakter vil trække københavnerne til Nordhavnen. Det nye CIS-område har et kæmpe potentiale som en vigtig fælles platform for både CIS og byen, fordi den både er tæt på vandet, og samtidig ligger som et vigtigt link for offentlig færdsel til resten af Nordhavnen. Dermed iscenesættes CIS som en vigtig del af kvarterets byrum. Det nye vandlandskab styrker den vitale tanke om et ”community centre” og giver noget tilbage til byen i form af tilgængelighed og åbenhed, hvor borgere kan finde fællesskab omkring aktiviteter.

Læs mere

Flere projekter | Sport/Landskab

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.