British Museum – arkæologisk forskningssamling – tilsynsførende arkitekt. C.F. Møller

British Museum – arkæologisk forskningssamling – tilsynsførende arkitekt

C.F. Møller Architects er blevet udnævnt som tilsynsførende arkitekt for British Museum i forbindelse med udviklingen af et nyt opbevaringsanlæg for at sikre, at det leverede projekt lever op til museets høje krav.
Fakta

Bygherre

The British Museum, London

Adresse

Shinfield, Reading, UK

Omfang

15.000 m²

År

2017-2021

Bygherrerådgiver

C.F. Møller Architects

Entreprenør

Graham Construction

Ingeniør

Mott MacDonald - Structural Engineer and MEP Consultant

Arkitekt

John McAslan + Partners Architects

Landskab

John McAslan + Partners Architects

Andre samarbejdspartnere

Arup SMEP Engineers (Part of CMT team)

British Museum er gået sammen med University of Reading for at udforme et nyt anlæg til opbevaring af en del af museets verdensberømte forskningssamling. Anlægget med navnet British Museum Archaeological Research Collection er placeret i Shinfield, England. Den nye bygning vil indeholde ældgamle skulpturer, mosaikker, arkæologiske samlinger og historiske afstøbninger. Mange af genstandene vil blive flyttet fra museets nuværende opbevaringssted i Blythe House i London, der står til at lukke i 2023.

Bygningen vil inspirere til innovativ forskning i samlingerne og styrke tilgængeligheden for forskere, studerende og offentligheden. Det planlagte anlæg bliver opbygget i to faser, hvor opførelsen af den første startede i juli 2019. Første fase, der er tegnet af John McAslan + Partners Architects, omfatter 15.500 m² plads til at ”opbevare, studere, dele og bevare”. C.F. Møller Architects er udpeget som tilsynsførende arkitekt som en del af kundens tilsynsgruppe. Gruppen omfatter også anlægs- og civilingeniører, maskin- og el-ingeniører samt kontraktadministratoren.

Sikkerhed for kunden

C.F. Møller Architects fungerer som bindeled mellem kunden og entreprenørens projekteringsgruppe. Vi arbejder således tæt sammen med British Museum og projektlederen om at gennemgå de oplysninger, der kommer fra projekteringsgruppen. Vi giver kunden ekstra sikkerhed for, at det leverede projekt vil leve op til deres høje kvalitetskrav og svare til deres oprindelige specifikationer. Vi tilfører projektet værdi i kraft af vores viden og erfaring med kulturbygninger, arkiverings- og opbevaringsanlæg, immaterielle rettigheder, viden om byggeri og anlægsarbejde samt koordineringskravene for store, komplekse bygninger. Projektet varetages som en del af C.F. Møller Architects igangværende rammeaftale med British Museum.

Læs mere

Flere projekter | Bygherrerådgivning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.