Rigshospitalet Nordfløjen Fase 2, bygherrerådgivning. C.F. Møller. Photo: Region Hovedstaden

Rigshospitalet Nordfløjen Fase 2, bygherrerådgivning

Den nye Nordfløj på Rigshospitalet i København kommer til at rumme sengeafsnit, operationsstuer, støttefunktioner og administration. Desuden bliver der etableret en tunnelforbindelse og en gangbro til det nuværende hospital.
 Rigshospitalet Nordfløjen Fase 2, bygherrerådgivning. C.F. Møller. Photo: Adam Mørk
Fakta

Bygherre

Region Hovedstaden

Adresse

København Ø, Danmark

Omfang

8.100 m²

År

2017-2019

Bygherrerådgiver

C.F. Møller Architects

Ingeniør

Oluf Jørgensen - bygherrerådgiver SWECO

Arkitekt

LINK Arkitektur og 3XN i samarbejde med Nickl & Partner

Andre samarbejdspartnere

Totalentreprenør: 5E Byg

C.F. Møller Architects er bygherrerådgiver på den nye nordfløj til Rigshospitalet, fase 2. Byggeriet opføres i otte etager mod vest nedtrappende til tre etager mod øst ved Blegdamsvej. Det inddeles i syv afsnit, som bliver vinklet mod hinanden i en zig-zag-struktur for at skabe kortere afstande mellem de respektive funktioner.

Byggeriet er opdelt i to faser, hvoraf fase 1 omfatter 54.700 m², mens fase 2 omfatter 8.100 m². Fase 1 er under udførelse, mens fase 2 har været udbudt i totalentreprise og blev igangsat i starten af 2018 med C.F. Møller som bygherrerådgiver.

Fase 2 indgår som den ottende længe i Nordfløjens 'zig-zag'-struktur og opføres i 7 etager inklusiv kælder. Byggeriet skal hovedsageligt indeholde kontorfaciliteter til klinikker og forskning, Neurocenterets ambulatoriefunktioner, clinical trial-units samt laboratorier.

Læs mere

Flere projekter | Bygherrerådgivning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.