DFDS domicil, Lejerrådgivning. C.F. Møller. Photo: Carsten Lundager

DFDS domicil, Lejerrådgivning

C.F. Møller Architects bistår DFDS med lejerrådgivning og med at sikre at DFDS’ nye hovedsæde på Marmormolen i København både understøtter DFDS’ forretning og skaber optimale rammer for virksomhedens kultur.
 DFDS domicil, Lejerrådgivning. C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
Fakta

Bygherre

PensionsDanmark

Adresse

København Ø, Danmark

Omfang

15.000 m²

År

2019

Bygherrerådgiver

SWECO

Entreprenør

NCC

Arkitekt

Lejerrådgivning: C.F. Møller Architects, Arkitekt: PLH Arkitekter

Pensiondanmark der er bygherre på projektet, opfører det 12.500 m2 store domicil på Marmormolen, som skal huse DFDS’s hovedkontor. Som lejerrådgiver for DFDS’ nye domicilejendom står C.F. Møller Architects for rådgivning ved alle arkitektdiscipliner. C. F. Møller Architects hjælper med at formulere specifikationerne til det nye domicil og omsætter DFDS’ visioner og mål til krav og succeskriterier til byggeriet.

C.F. Møller Architects følger op på at udlejer leverer det aftalte hovedkontor, som er designet til at skabe optimale rammer for 700 DFDS-medarbejdere fra 40 lande, hvor såvel erfarne som unge og kommende generationer af medarbejdere kan trives og få inspiration til samarbejde, innovation og udvikling. Rådgivningen indbefatter blandt andet analyse, vurdering, og anbefaling til arkitektonisk kvalitet og strategi. Ydermere hjælpes der med disponering af arealer, tilgængelighed, inventar samt generel kvalitetssikring af bygbarhed og vurdering af drift og vedligeholdelse.

Bæredygtigt domicil

Bygningens design henter sin inspiration fra cruisesjribets opbygning og ejendommen bliver et fleksibelt byggeri, der omfatter stueetage til 5. sal samt kælder med parkering. De to nederste ’dæk’ i bygningen bliver til parkering, derover kommer tre dæk med kontorer og møderum, restaurant og et auditorium i to dæks højde med plads til 300 mennesker. På bygningens to øverste etager kommer der tagterrasser med udsigt over vandet i Nordhavn. Bygningen forventes at blive bæredygtighedscertificeret efter DGNB-standarten guld. Kåret som Årets Kontorbyggeri 2023. Prisen for Årets Kontorbyggeri uddeles af Nohrcon på baggrund af en offentlig afstemning og en fagjurys bedømmelse.

Læs mere

Flere projekter | Bygherrerådgivning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.