Örnsro Træby – Identitet. C.F. Møller

Örnsro Træby – Identitet

Identitetsarbejde for Örnsro Træby, baseret på de arkitektoniske ideer til projektet med to blokke i det centrale Örebro, hvor træhuse er blandet med moderne miljøtænkning.
 Örnsro Træby – Identitet. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Slättö Förvaltning AB

Omfang

18 m²

År

2016-2022

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Örebro kommune er en af de mest ekspansive kommuner i Sverige, og derfor er det vigtigt at finde en placering for Örnsro Træby, der føles unik. C.F. Møller Architects har sammen med Slättö Forvaltning udviklet en visuel identitet og platform som består af grafisk udtryk, logo, tagline, toneangivelse og presale materiale i trykt og digital form. C.F. Møller Architects har også udarbejdet detaljerede boligplaner for lejlighederne og udviklet visualiseringer i løbet af projektet. Logoet er designet ud fra bygningernes form, og træfornemmelsen forstærkes af, at logoet altid er brændt ind i træet, uanset hvilket kommunikationsmiddel der er tale om. En udfordring i opgaven var at skabe et klart budskabshierarki til kommunikation og markedsføring. Projektet har en bredde og mange forskellige kvaliteter, som også resulterede i, at forslaget vandt Örebro Kommunes jordfordelingskonkurrence i 2016.

Rekordstor interesse

I Örnsro Træby kan du vælge mellem mange forskellige typer af lejligheder. De ligger alle over hjørner, har store lysindfald og terrasser eller balkoner med mulighed for lokal dyrkning. Alle husene er bygget med en klar byside mod kvarterets gader og den anden side mod det grønne område ved Svartån. Med nye tekniske løsninger og smart design, samt bæredygtigt byggeri i træ, er målet at tilskynde alle beboere og besøgende til at leve mere bevidst og miljøvenligt. Interessen for boligerne i Örnsro Træby er meget stor, og den lokale ejendomsmægler har slået rekord i antallet af interessetilkendegivelser.

Læs mere

Flere projekter | Bygherrerådgivning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.