Akut- og infektionsklinik, SUS - innredning. C.F. Møller

Akut- og infektionsklinik, SUS - innredning

Akutt- og infeksjonsklinikken, tegnet av C.F. Møller, er en del av Skånes universitetssykehus. Bygningens runde form sikrer optimal logistikk når det gjelder å beskytte mot smittespredning, og samtidig fungerer den markante bygningen med sin røde, gule og grønne fasade som et landemerke for hele sykehusområdet.
 Akut- og infektionsklinik, SUS - innredning. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

Regionservice Södra Skåne

Adresse

Malmø, Sverige

År

2006-2011

Entreprenør

PEAB AB

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Andre samarbeidspartnere

FB Flygfältsbyrån AB, Byggteknik i Skåne AB, Incoord AB, FLK Sverige AB, GMKI Elkonsult, Fire Safety Design, Akustikgruppen AB

I dialog med brukerne har C.F. Møller Architects arbeidet med innredning og design av spesialinventar. Vi har skapt et uttrykk som gjenspeiler arkitekturen helt ned i detaljene. Det kan man for eksempel se i de spesialdesignede, sirkelformede resepsjonene som gjenspeiler bygningens geometri. Formen skaper lett tilgjengelighet for alle pasienter, og den er gjennomført i et takelement som samtidig gir god akustikk.

Bygningens farger er også et gjennomgående element: Den røde, gule og grønne fargen i fasaden er avstemt etter de omkringliggende bygningene og brukes også innendørs. Her brukes fargene samtidig for å gjøre det enklere for brukerne å orientere seg.

For å understøtte det daglige arbeidet i team har C.F. Møller Architects utviklet et konsept med et felles, dynamisk kontorlandskap til leger, sykepleiere og sekretærer med variert utvalg av arbeidsplasser, for eksempel teamarbeidsplasser for felles rapportskriving. Innredningen bryter de tradisjonelle faggrensene og gjør samarbeidet enklere.

Les mer

Flere prosjekter | Interiør

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.