Musikhuset Aarhus, innredning og spesialinventar. C.F. Møller

Musikhuset Aarhus, innredning og spesialinventar

C.F. Møller har tegnet utvidelsen av Musikhuset Aarhus. Den fordobler arealet til Kjær & Richters opprinnelige bygning med blant annet en symfonisk sal, en rytmisk sal, en kammermusikksal og lokaler til Det Jyske Musikkonservatorium. Det gjør det samlede anlegget til et unikt konsert- og læringshus.
 Musikhuset Aarhus, innredning og spesialinventar. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

Aarhus Kommune, Musikhuset Aarhus, Aarhus Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatorium, Børneteatret Filuren og Den Jyske Opera

Adresse

Aarhus, Danmark

År

2005-2007

Entreprenør

Welløv + Ottesen A/S

Arkitekt

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects har stått for ny resepsjon og design av ventemøbler til foajéområdet, innredning av nytt kjøkken og kantine med blant annet spesialdesignet buffét samt generell skilting. Alt er holdt i samme materialer og farger, det vil si avklart, enkelt og lyst med bruk av blant annet hvite komposittmaterialer, for å skape arkitektonisk sammenheng og harmoni med de karakteristiske gule teglveggene og kunstner Ingvar Cronhammers særegne bidrag til bygningen, blant annet 17 store LED-lysekroner. Det er for eksempel ventemøbelserien Buco med benker og foajébord som har en utskjæring som lar rommets arkitektur tre frem.

Oppgaven med å gjøre de to husene til ett har nødvendiggjort et omfattende analysearbeid av brukernes hverdag og rommenes funksjoner og innbyrdes plassering. Arbeidet munnet ut i en håndbok for skilting, hvor skiltingen også fungerer som grafisk utsmykning.

Les mer

Flere prosjekter | Interiør

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.