Danmarks Radio, Aarhus - innredning. C.F. Møller. Photo: Poul Nyholm

Danmarks Radio, Aarhus - innredning

Danmarks Radio i Aarhus er tegnet av C.F. Møller og oppført som radio- og TV-by over flere perioder fra midt på 70-tallet og fremover. Bygningen har klart å følge med i den massive teknologiske utviklingen innenfor radio- og TV-produksjon, og C.F. Møller Architects har oppdatert innredningen slik at besøkende og ansatte fortsatt opplever DR som en åpen og nysgjerrig arbeidsplass med faglig kompetanse og troverdighet.
 Danmarks Radio, Aarhus - innredning. C.F. Møller. Photo: Poul Nyholm
Fakta

Byggherre

Danmarks Radio

Adresse

Aarhus, Danmark

Omfang

28 000 m²

År

2011-2014

Ingeniør

Rambøll

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Den nye innredningen omfatter primært møtelokaler, redaksjoner og publikumsarealer. Gulv og løst inventar er skiftet ut, og møte- og stillerom er åpnet opp med glassvegger for å gi lys og gjennomsiktighet. En halvtransparent vindusfolie med grafiske piktogrammer av TV, datamaskiner og smarttelefoner skjermer mot innsyn. Møterommene har dessuten fått en AV-løsning som gjør det mulig å kombinere TV og tavlearrangement på én vegg. Løsningen er utviklet spesielt for DR.

DR har også fått en ny fargepalett som kan brukes til løst inventar og på vegger som supplement til de eldre, tidstypiske fargene som finnes i de faste bygningselementene i møtelokaler og redaksjoner.

DRs klassiske røde farge brukes i publikumsarealer på utvalgte veggflater og som polstring på husets karakteristiske sofaarrangement.

Huset var i bruk under hele prosessen, som ble utført i et meget konsentrert tidsrom.

Les mer

Flere prosjekter | Interiør

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.