Maestro, Cocktailbar. C.F. Møller. Photo: Jon Brøcker

Maestro, Cocktailbar

Ny cocktailbar med bærekraftig og elegant design, som er tilpasset Musikkhuset Aarhus’ øvrige elementer i materialitet og uttrykk.
 Maestro, Cocktailbar. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Byggherre

Musikhuset Aarhus

Adresse

Aarhus, Danmark

År

2019

Arkitekt

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects har tegnet ny cocktailbar til Musikhuset Aarhus. Cocktailbaren heter Maestro, og ligger på balkongen over kafeen. Baren er tenkt som et brasserie- og barkonsept der moderne og klassisk tankegang kombineres. Det gjelder ikke bare kombinasjonen av cocktails og menyer, men også designen av den nye baren, og materialene som er brukt.

Materialer av god og holdbar kvalitet er tungt vektet i utformingen av baren. Et design som bygger på det svart-hvite temaet, som gradvis har erstattet den originale interiørdesignen og som sist ble brukt i etableringen av billettsalg i 2016. Svartbeiset eikelister og finérplater er brukt som gjennomgående element. Barens 5555 mm lange og svevende serveringsdisk, som gjestene sitter og står ved, er toppet med hvit kvartskompositt, inspirert av foajeområdets hvite marmorgulv. Små innslag av messing nyanserer uttrykket, og fungerer som stemningsskapende referanse til det opprinnelige Musikkhuset.

Det er lagt vekt på at baren til enhver tid skal fremstå som innbydende og solid. Alt teknisk utstyr, maskiner og LED-lys er bygd inn og integrert i bardesignen, som kan sikres og slås helt av utenfor åpningstiden.

Den nye baren er en utvidelse av Musikkhusets tilbud til gjestene. Nå får de muligheten til å møtes på en helt ny måte i intime og avslappende omgivelser, med god utsikt over den store foajeen.

Les mer

Flere prosjekter | Interiør

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.