M2. C.F. Møller. Photo: M2 - A-House

M2

A House, Split House, Zip House og Vip House er C.F. Møllers bidrag til byggefirmaet M2, der udbyder arkitekttegnede enfamiliehuse og sommerhuse.
 M2. C.F. Møller. Photo: C.F. Møller - A-House
Fakta

Bygherre

M2

Adresse

Danmark

År

2006-2007

Arkitekt

C.F. Møller Architects

A House

A House nyfortolker det traditionelle halvandenplans-hus. De markante indsnit og den radikale formgivning af vinduespartierne ændrer fuldstændigt det arkitektoniske udtryk.

Split House

To modsatrettede foldninger og et skulpturelt split både lodret og vandret udgør grundelementerne i Split House, hvor C.F. Møller lader huset tilpasse sig landskabet.

Zip House

Sommerhuset Zip House er tegnet ud fra en idé om maksimal fleksibilitet og funktionalitet. Det er bygget op omkring to forskudte blokke, som spiller sammen med den skulpturelle formgivning. Blokkene fletter naturligt udeliv og indeliv sammen, og det understreges yderligere af de store glaspartier.

Vip House

Der er skævet til de geometriske grundformer i Vip House, der er et langt fra klassisk sommerhus. Den stramme arkitektur er præget af enkle linier, hvor skift i materialer og indhak tilfører sommerhuset lethed og karakter.

 

Læs mere om de enkelte huse på www.m2.dk  

Læs mere

Flere projekter | Villaer

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.