Sommerhus i Kandestederne. C.F. Møller

Sommerhus i Kandestederne

Landskabet ved Kandestederne er på én gang et barskt, vindhårdt område og et smukt, blødt bølgende landskab af hvide og grågrønne klitter, punktvist afbrudt af sortgrønne, forblæste fyrretræer. En bygning her må tilpasse sig naturen og både skabe læ fra den barske natur og kontakt til udsigt, sol og landskab.
 Sommerhus i Kandestederne. C.F. Møller. Photo: Mads Møller
Fakta

Bygherre

Mads Møller

Adresse

Kandestederne, Danmark

Omfang

92 m² + 32 m² gæstehus

År

2000

Entreprenør

Degn Entreprise

Ingeniør

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Bygningen er derfor disponeret som en komposition af mindre bygninger, der slutter sig omkring en lægivende, indre gård. Planen er gennemskåret af en ryg og en indvendig og udvendig gangforbindelse, der ligger præcist nord-syd. Gangforbindelsen binder rummene sammen og styrer husets opbygning. Opholds- og spiserummet er sammenhængende og forbindes i et rumvolumen med en indskudt balkon, der afsluttes med et oven- og sidelys med udsigt mod øst.

Læs mere

Flere projekter | Villaer

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.