Villa Rypen. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Villa Rypen

Villa Rypen er et enfamiliehus i ét plan placeret i et skovbryn i Aarhus. Inspireret af den unikke grund invitereres skoven inden for og med et enkelt greb strækker huset sig med terrasser mod skovens store træer, men også mod haven. Årstidernes skiften er nærværende såvel fra husets opholdsrum som fra de smukke træterrasser.
 Villa Rypen. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Bygherre

Fortrolig

Adresse

Aarhus, Danmark

Omfang

158 m²

År

2016

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Store vinduespartier i et fortandet formsprog sikre lys fra flere verdenshjørner og kigget mod skoven rammes på smukkeste vis ind og danne et unikt bagtæppe for husets opholdsrum. Villa Rypen er fleksibelt indrettet omkring et gennemlyst centralt stue- og køkkenrum. Rummet har adgang til syd- og østvendt terrasse mod haven og til nord- og vestvendt terrasse mod skoven. Huset kan indrettes efter en families skiftende behov og rummene mod skoven kan lukkes af med skydedøre. Som tilfældet er nu kan huset etableres med flere lyse opholdsarealer og tre værelser mod øst.

Husets skærmteglsfacader spiller flot sammen med skovens skiftende nuancer og materialets brændte glød giver en smuk sammenhørighed med naturen. Træterrasserne forlænger visuelt opholdsrummene og giver en følelse af mange boligkvadratmeter. Vinduespartier fra gulv til loft ud til terrasserne giver følelsen af at rummet fortsætter og smelter sammen med uderummet.

Læs mere

Flere projekter | Villaer

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.