Montana - Showroom. C.F. Møller. Photo: Kontraframe

Montana - Showroom

I projektet er der udarbejdet en gennemført historiefortælling og efterfølgende kurateret produkter fra Montanas produktsortiment, som understøtter denne fortælling. Dette gjorde det muligt at skabe et showroom der ikke blot havde til formål at fungere som udstilling, men som også kunne formidle en tydelig historie og derigennem inspirere kunder og besøgende i showroomet gennem konkrete scenarier, der viser produkterne i brug.
 Montana - Showroom. C.F. Møller. Photo: Kontraframe
Fakta

Bygherre

Montana Furniture A/S

Adresse

København, Danmark

Omfang

200 m2

År

2017

Arkitekt

Arkitekt & Workplace Design: C.F. Møller Architects

Workplace Design:

Afklaring og definering af mål, ønsker og behov for det nye showroom, i samarbejde med projektleder Helle Scharling og CEO og designer Joakim Lassen.

Udvikling af et koncept med udgangspunkt i storytelling, der imødekom ønsket om at skabe og vise et mangfoldigt arbejdsmiljø der inviterer til tydelig forskellighed, med fokus på samarbejdsmuligheder og en synlig arbejdsproces.

Indretning af et kontorområde der, med udgangspunkt i en fortælling om en fiktiv kreativ virksomhed, havde fokus på inspiration, funktionalitet og stemning, frem for de enkelte produkter. Et arbejdsområde som ligeledes tilbød sine medarbejdere en variereret og sprudlende ramme.

Gennemførelse af skitseforslag til indretning af køkken, der skulle fungere som mødested for gæster, med plads til funktionel brug, såsom madlavning og at afholde vinsmagninger med mere.

Fokus på alsidig brug af rum, herunder et kopirum der også skulle fungere som værksted, samt valg af inventar der gav mulighed for kombineret opbevaring og udstilling af produkter. Udvikling af mindre enheder af specialinventar til udnyttelse af vinduesnicher.

Oplæg til indretning og valg af inventar samt forslag til overflader, farver, vægfarver samt brug af planter.

Læs mere

Flere projekter | Workplace Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.