DTU Bygning 116 - workplace design. C.F. Møller. Photo: Kontraframe

DTU Bygning 116 - workplace design

DTU’s auditoriebygning 116, tegnet af Eva og Nils Koppel, er opført i 1970’erne og transformeret med henblik på at understøtte nutidige undervisningsformer med respekt for den oprindelige arkitektur. Gennem programmering af funktionelle krav og involvering af bygningens brugere, er der skabt et attraktivt studiemiljø, hvor bygningen er åbnet op og flowet optimeret.
 DTU Bygning 116 - workplace design. C.F. Møller. Photo: Kontraframe
Fakta

Bygherre

DTU Campusservice

Adresse

Kongens Lyngby

Omfang

8.400 m²

År

2018-2021

Bygherrerådgiver

C.F. Møller Architects

Arkitekt

Workplace Design: C.F. Møller Architects

Kunstner

Malene Bach

Andre samarbejdspartnere

Lightscapes, CCO Arkitekter

Bygning 116 er indrettet med særligt fokus på at understøtte de studerendes behov og brug af bygningen. En kortlægning af de alsidige brugsscenarier har gjort funktionalitet til en medvirkende faktor i valg af inventar, som imødekommer den ønskede fleksibilitet i brugen af bygningen til både studiemiljø, undervisning og flere former for arrangementer.

Workplace Design

Budgetansvarlig og projektledelse for koordinering af inventarindkøb til alle arealer. Valg og indkøb af løst inventar til undervisnings- og fællesarealer, der understøtter de studerendes behov og ergonomi.

Procesledelse og brugerinvolvering

Udførelse af begrænset pre-design med fokus på udarbejdelse af interessentanalyse og procesdesign, samt procesplanlægning i forbindelse hermed.

Udarbejdelse af interessentanalyse, overordnet dataindsamling og facilitering af brugerproces.

Udarbejdelse af funktionelle analyser af bygningen, som understøttelse af forskellige undervisningsformer, kapacitetsvurderinger m.m.

Læs mere

Flere projekter | Undervisning/Workplace Design

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.