Montana - Showroom. C.F. Møller. Photo: Kontraframe

Montana - Showroom

I prosjektet er det utarbeidet en komplett historiefortelling og deretter kuratert produkter fra Montanas produktutvalg som støtter denne fortellingen. Dette gjorde det mulig å skape et utstillingslokale som ikke bare skulle fungere som en utstilling, men også formidle en tydelig historie og dermed inspirere kunder og besøkende til showroomet gjennom konkrete scenarier som viser produktene i bruk.
 Montana - Showroom. C.F. Møller. Photo: Kontraframe
Fakta

Byggherre

Montana Furniture A/S

Adresse

København, Danmark

Omfang

200 m2

År

2017

Arkitekt

Arkitekt & Workplace Design: C.F. Møller Architects

Workplace Design

Avklaring og definisjon av mål, ønsker og behov for det nye showroomet, i samarbeid med prosjektleder Helle Scharling og administrerende direktør og designer Joakim Lassen.

Utvikling av et konsept basert på historiefortelling, som oppfylte ønsket om å skape og vise et mangfoldig arbeidsmiljø som inviterer til tydelig mangfold, med fokus på samarbeidsmuligheter og en synlig arbeidsprosess.

Design av et kontorområde som, basert på en historie om et fiktivt kreativt selskap, fokuserte på inspirasjon, funksjonalitet og atmosfære snarere enn individuelle produkter. Et arbeidsområde som også tilbød de ansatte et variert og livlig miljø.

Realisering av skisseforslag for interiørdesign av et kjøkken som skulle fungere som et møtested for gjester, med plass til funksjonell bruk, som matlaging og vinsmaking med mer.

Fokus på allsidig bruk av rommet, inkludert et kopirom som også kan fungere som verksted, samt valg av møbler som gjør det mulig å kombinere lagring og utstilling av produkter. Utvikling av mindre enheter av spesialiserte møbler for å utnytte vindusnisjer.

Forslag til interiørdesign og valg av møbler, samt forslag til overflater, farger, veggfarger og bruk av planter.

Les mer

Flere prosjekter | Workplace Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.