CWO Car Park. C.F. Møller. Photo: Helene Høyer Mikkelsen

CWO Car Park

The 4½ storey car park completes the urban block structure, with a façade designed to act as a harmonic modern counterpart to the existing buildings.
 CWO Car Park. C.F. Møller. Photo: Helene Høyer Mikkelsen
Facts

Client

C.W.Obel Ejendomme A/S

Address

Aalborg, Denmark

Size

10000 m²

Year

2008-09

Engineering

Lindgaard A/S

Architect

C.F. Møller Architects

Landscape

C.F. Møller Landscape

Awards
Awards
  • Aalborg Municipality Architecture Award. 2010

The layout is adapted to respect the outdoor spaces of the surrounding housing, and to accommodate two important trees on the site.

A transparent appearance with large glazed openings contributes to the liveliness of the streetscape, by allowing light and glimpses of activity to be seen. The facades of the pre-fabricated concrete structure are composed of vertical folded panels of perforated aluminium, with coloured graphics behind, and projecting bay-windows to create variations in the elevation.

Read more

More projects - Infrastructure/Industrial

Show more projects

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.