AMX - decentraliserad ventilation. C.F. Møller. Photo: Airmaster

AMX - decentraliserad ventilation

Decentraliserat och takmonterat ventilationssystem för inbyggnad och utanpåliggande montage med elegant design, användarvänligt gränssnitt, låg ljudnivå och integrerad kyl-, värme- och ventilationsfunktion. AMX är en perfekt allt-i-ett-lösning som kombinerar god inomhusventilation med en behaglig temperatur.
 AMX - decentraliserad ventilation. C.F. Møller. Photo: Airmaster
Fakta

Producent

Airmaster A/S www.airmaster.dk

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

AMX är Airmasters nyaste och mest banbrytande produktserie av decentraliserade ventilationssystem. Produktlinjen kännetecknas av horisontella band i vitt och svart som återkommande designdetaljer, med syfte att bryta upp de stora volymerna och få enheterna att se mindre och mer diskreta ut.

Ventilationsaggregaten är en allt-i-ett-lösning som kombinerar god inomhusventilation med en behaglig temperatur. Med tre funktioner i ett aggregat kan AMX hantera kyla, värme och ventilation.

Även med en integrerad kompressor och med ventilationsfunktionen har AMX-serien en mycket låg ljudnivå. Det gör AMX lämplig för exempelvis kontors- och utbildningsmiljöer, mötes- och konferensanläggningar och modulbyggnader.

Låga energikostnader och intuitiv styrning

Med AMX är det möjligt att upprätthålla både atmosfärisk och termisk komfort i ett rum genom att tillföra frisk luft, kyla och värme efter behov. Detta görs på ett energieffektivt sätt och med ett intuitivt och enkelt användargränssnitt.

Systemet är ett kompakt, decentraliserat (kanalfritt) värmeåtervinnings- och ventilationssystem med en inbyggd reversibel luft/luft-värmepump. Den inbyggda värmepumpen i AMX är med det naturliga köldmediet R290.

AMX-serien har en modulär styrning och många kommunikationsalternativ som säkerställer en effektiv och bekväm hantering av systemet efter behov. Med ett intuitivt och enkelt användargränssnitt kan systemet styras via en applikation på både iOS och Android. Systemen kan också anslutas till Airling Online, Airmasters molnbaserade webbportal, så att flera ventilationssystem kan styras, manövreras och övervakas centralt från en och samma plats.

AMX-serien från Airmaster levererar diskret och effektiv ventilation med elegant design, minimalt buller, låga energikostnader och intuitiv kontroll. Den ultimata lösningen för bekväm och miljövänlig ventilation.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.