REECH Trappstege. C.F. Møller. Photo: Gejst

REECH Trappstege

REECH trappstege är hopfällbar och utformad för att hängas på väggen, så att du alltid har den nära till hands när du behöver lite höjd.
 REECH Trappstege. C.F. Møller. Photo: Gejst
Fakta

Producent

Gejst ApS

År

2022

C.F. Møller Architects har därför prioriterat en enkel och stram design som kombinerar goda, funktionella egenskaper med ett vackert och grafiskt uttryck, oavsett om REECH ligger utfälld på golvet eller hänger på det matchande väggfästet.

REECH trappstege är en praktisk, liten möbel för hemmet, utformad för att göra vardagen enklare och vackrare. REECH är idealisk i alla rum i huset för att hjälpa till att nå de översta hyllorna och skåpen, men kan också användas i vardagsrumshörnet med en växt på; som extra sittplats för de små eller i köket när barnen hjälper till att laga mat.

Helhet och detaljer

Designen är enkel och logisk för att göra användningen intuitiv. REECH består av två ramar som är sammanfogade med mässingsgångjärn där ramarna möts. När trappan är utfälld upplevs den därför som ett obrutet band med en triangulär sidoprofil, som är säkert fäst vid trappans övre djupa trappsteg i böjd och lackerad stålplåt. När stegen fälls ihop hålls samma steg i vertikalt läge med en diskret integrerad magnetlösning.

Stegen finns i naturell, svart och vitbetsad ek. Den finns i två storlekar med ett eller två steg.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.