BEAM-IT-UP. C.F. Møller

BEAM-IT-UP

BEAM-IT-UP är ett innovativt koncept som skapar nya förvaringsmöjligheter i små och trånga utrymmen som hallar och korridorer.
 BEAM-IT-UP. C.F. Møller
Fakta

Producent

Dolle A/S

År

2015-2018

Product Design

C.F. Møller Architects

BEAM-IT-UP är en smart och funktionell förvaringslösning som enkelt kan dras upp under taket där den inte är i vägen. Systemet gör det enkelt att skapa ordning och består av väggskenor, justerbara traversskenor och förvaringsmoduler som går att använda i nästan alla rum med två parallella väggar. Det går att välja mellan olika förvaringsmoduler som alla är anpassade till varandra och monteras under taket. Stabila hyllor, förvaringsnät eller smarta skolådor och förvaringsmoduler dras vid behov ner från taket till en smidig åtkomsthöjd.

En väggskena krävs och sedan är man igång – möjligheterna är oändliga. Väggskenan kan i sin enklaste form användas som tavellist.

Stigande kvadratmeterpriser och nya familjemönster skapar behov av att utnyttja bostadsytan maximalt i de stora städernas små lägenheter. Utrymmen måste utnyttjas på nya och smartare sätt och detta har varit den inspirerande utmaningen bakom utformningen av BEAM-IT-UP, som bara kräver en takhöjd minst 245 cm.

BEAM-IT-UP har designats med fokus på högt användarvärde och ett enkelt, lätt och sammanhängande uttryck som gör att du kan inreda med BEAM-IT-UP i många olika slags bostäder och rum.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.