PLINT Recycle  ?  källsortering för kontorsmiljö. C.F. Møller

PLINT Recycle ? källsortering för kontorsmiljö

PLINT Recycle är den ultimata lösningen för källsortering på kontoret. Med en modulär design som sträcker sig från diskret och elegant till lekfull och färgglad blir källsorteringssystemet en elegant kontorsmöbel.
 PLINT Recycle  ?  källsortering för kontorsmiljö. C.F. Møller
Fakta

Producent

Dencon A/S

År

2024

Arkitekt

C.F. Møller Architects i samarbete med Dencon

Product Design

C.F. Møller Architects i samarbete med Dencon

PLINT Recycle är en modulär sopsorteringslösning som består av två storlekar av utdragbara skåp som kan kombineras och placeras efter behov. PLINT Recycle är en del av en serie kontorsmöbler som utvecklats av C.F. Møller Architects i samarbete med Dencon. PLINT Recycle fungerar både självständigt och tillsammans med resten av PLINT-serien, som består av rumsavdelare, garderober och förvaring i kontorsmiljö.

Modulär lösning för alla inredningsstilar

Båda utdragsskåpen har ett djup och en bredd på 40 cm och har gummifötter på undersidan så att skåpen kan placeras stabilt direkt på golvet och staplas säkert ovanpå varandra. Med en höjd på 40 cm är det minsta skåpet kubformat. Det största motsvarar två av de små skåpen staplade på höjden. Detta möjliggör en flexibel och harmonisk placering av skåpen i anslutning till varandra, oavsett storlek, och innebär att upp till fyra olika typer av avfall kan sorteras i samma volym, och som endast tar upp 80 x 40 cm.

Med träsidor i kombination med övriga ytor i olika färger erbjuder PLINT Recycle en mängd olika stilrena utseenden som passar alla inredningar. Diskret placerade piktogram på de enskilda utdragbara skåpen visar de olika typerna av avfall. Om behovet av sortering förändras kan skåpen enkelt flyttas och kombineras i nya formationer, ultrafunktionellt, dynamiskt och snyggt.

Placerad på en sockel kan PLINT Recycle sömlöst integreras med andra produkter från PLINT-serien för att skapa en enhetlig kontorslayout. En optimal kombination av funktionalitet, flexibilitet och stilren design i en praktisk lösning.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.