NORD - serie af udendørsmøbler. C.F. Møller. Photo: Veksø A/S

NORD - serie af udendørsmøbler

NORD är en serie utomhusmöbler med bänk, bord och stol i minimalistisk design som kommer till uttryck både i konstruktionen, formgivningen och priset.
 NORD - serie af udendørsmøbler. C.F. Møller. Photo: Veksø A/S
Fakta

Producent

Veksø A/S

År

2017

Product Design

C.F. Møller Architects

Serien har en enkel design med vackra, rena linjer och med fokus på kvalitet, detaljer och sittkomfort. Seriens olika produkter är nära besläktade och utgör tillsammans en harmonisk helhet. Serien kan användas överallt där människor möts på platser, promenader och i parker, skolor, förskolor och sjukhus.

Karakteristiskt för serien är de fina detaljerna och den förfinade kombinationen av stål och trä. Plankorna har osynliga infästningar i stålramen, som samtidigt skyddar plankornas ändar.

Alla produkter i serien kan monteras antingen fristående på fotplatta eller gjutas fast. Sidoelementen kan fås med eller utan armstöd. Flera bänkar eller plintar kan sättas ihop med varandra i linje eller med inbördes förskjutning. I en sådan uppställning kan bänkarnas ryggstöd antingen vändas åt samma eller olika håll.

Seriens robusta lösningar, högkvalitativa material och tåliga ytbehandling har valts för att säkerställa lång livslängd. Ståldelarna kan fås i såväl intensiva som mer dämpade färger. Materialspecifikationer kan fås från tillverkaren, Veksø A/S - https://bit.ly/2H3RQ8h.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.