AdjustTable sidebord. C.F. Møller. Photo: Karup Design

AdjustTable sidebord

Sidobordet AdjustTable är höj- och sänkbart och kan användas med alla typer av sitt- och liggmöbler. En enkel och anspråkslös möbel med en twist.
 AdjustTable sidebord. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Producent

Karup Design

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

AdjustTable är ett sidobord som kan justeras manuellt i höjdled. Bordet är framtaget för att möta dagens behov av flexibla lösningar för arbete, studier och avkoppling, oavsett om det gäller soffa, säng eller sittmöbler.

Designen är ren, funktionell och lätt att avkoda. Det är enkelt att justera höjden i någon av de fem fasta positionerna, och det är enkelt att placera bordet nära dig på optimal höjd och avstånd, oavsett sittande eller liggande position, så att din dator, böcker, drycker och andra föremål finns inom bekvämt räckhåll.

Mer bekvämlighet och ett enkelt utseende

Sidobordet AdjustTable har ett enkelt och anspråkslöst utseende samtidigt som det utstrålar nordisk värme. Materialen är pulverlackerat stål och FCS-certifierad furu, som är snabbväxande och lättillgänglig. Den enkla designen har en twist med den kontinuerliga runda stocken som fortsätter upp genom bordsskivan. Bordet finns i natur och två olika färger, som är applicerade på ett sätt som framhäver furuträets unika och distinkta ådring. Detta ger bordet ett både naturligt och modernt utseende.

En funktionell och intuitiv möbel som gör AdjustTable till det perfekta tillskottet för enkel bekvämlighet i hemmet.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.