Futurum+. C.F. Møller

Futurum+

Den bärande tanken bakom Futurum-serien är att hyllan är uppdelad i en bas och en övermodul. Därmed skapas nya element och en frihet att kombinera möbeln till fler ändamål, former och typer av rum än traditionella hyllor.
 Futurum+. C.F. Møller
Fakta

Producent

Omann Aps

År

2012

Product Design

C.F. Møller Architects

Traditionellt har vi använt hyllsystem för förvaring av saker och ting eller som rumsdelare på våra kontor. Men i en digital värld krävs det inte lika mycket utrymme för böcker, mappar och papper som tidigare på våra arbetsplatser. Det har varit utgångspunkten vid utformningen av möbelserien Futurum+, som bygger på fristående podier i bra sitthöjd samt ovanmoduler som kan kombineras fritt på ett otal sätt.

Podierna i sitthöjd är möbelseriens grundmoduler, och de kan kombineras, sättas samman och vinklas allt efter rummets inredning, så att man har frihet att skapa en avdelning eller zon precis som man vill.

Futurum+ kan användas som sittmöbel med specialdesignade kuddar, och ovanpå podierna kan man allt efter behag placera moduler med lådor eller hyllor, så att möbeln kan fungera som bokhylla, ett informellt mötesbord eller en utställningsmöbel. Det finns även garderobsstativ, lådor, blomlådor och tidskriftshållare till podierna.

Modulerna kan fås i många färger och träslag.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.