BASE Bäddsoffa. C.F. Møller. Photo: Karup Design

BASE Bäddsoffa

BASE bäddsoffa har en cool och praktisk design och är en multifunktionell möbel för både komfort och förvaring som enkelt kan anpassas till olika vardagsscenarier och vara samlingspunkten i det unga hemmet.
 BASE Bäddsoffa. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Producent

Karup Design

År

2024

BASE bäddsoffa uppfyller både komfort- och förvaringsbehov samtidigt som den skapar en loungeatmosfär med en rå nordisk elegans i hemmet.

Utformningen av BASE bäddsoffa skiljer sig markant från den traditionella bäddsoffan. Medan den klassiska bäddsoffan vanligtvis är statisk och hopfälld, är BASE bäddsoffa främst utformad för att fällas ut. Designen är baserad på forskning som visar att sängen är mittpunkten i ett Generation Z-hem, där den används för många ändamål. Resultatet är en bäddsoffa som ger en bekväm bas för att studera, spela brädspel, äta, titta på TV och en rad andra vardagsaktiviteter, både på egen hand och tillsammans med andra. Med ett snabbt handgrepp kan den förvandlas från en sov- och myszon till en stilren soffa, perfekt för oväntade besök. Bäddsoffans låga profil gör att den alltid ser bekväm och informell ut.

Multifunktionell samlingspunkt

Bäddsoffan har olika förvaringsmöjligheter. Bakom den snedställda ryggen finns till exempel ett rymligt förvaringsutrymme för sängkläder och kuddar. Bäddsoffan har också multifunktionella förvaringslådor som kan vändas efter behov, och antingen fungera som en integrerad hylla eller ett stängt förvaringsfack för föremål som behöver gömmas undan. Dessutom kan förvaringslådorna stå fritt i rummet som extra bord.

Bäddsoffan BASE finns i en palett som omfamnar både klassiska färger och moderna trender. BASE bäddsoffa är tillverkad av snabbväxande och lättillgängligt FSC-certifierat furuträ och kombinerar hållbarhet med estetik och funktionalitet.

I hem där utrymmet är begränsat är BASE bäddsoffa en samlingspunkt med sin mångsidighet och lugna, varma atmosfär.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.