Ensō servis

R.U.M.

R.U.M. (ReUsed Materials) är en hållbar stol med sittskal i plast som är tillverkad av fiskenät som samlats upp i världshaven.

Ensō servis

Ensō är en komplett servis, skapad i respektive vitaste blanka porslin och mat antracitgrå stengods.

Källsorteringspunkterna i Köpenhamn

Den övergripande ambitionen har varit att förena önskemålen och kraven på de nya källsorteringspunkterna till ett starkt och modernt designkoncept.

PLINT - multifunktionell möbelserie

Plint är en multifunktionell möbelserie som möjliggör inredningen av framtidens flexibla kontor.

Retell – Anslagstavla

Anslagstavlan Retell är en enkel grafisk nåltavla med fokus på bra och enkla detaljer som passar både i hemmet, på arbetsplatsen och institutionen.

YoYo - inomhusarmaturserie

YoYo är en innovativ serie inomhusarmaturer med en höjd på bara 50 mm. Armaturerna löser många belysningsuppgifter eftersom de inte kräver infälld montering. Armaturerna har hög kvalitet och avancerad ljusteknik.

Ascento - modulserie med bad- och duschstolar

Prisbelönt modulserie med bad- och duschstolar som kombinerar vacker design, bekvämlighet och säkerhet.

Central Station - möbelserie

Serien med paus- och övergångsmöbler ska bidra till att knyta samman kontorets arbetsytor med sociala utrymmen och på så vis skapa samhörighet och ge medarbetarna sina egna små utrymmen i det stora rummet.

Cone Collection

Dekorativ och funktionell serie tillbehör till i första hand badrummet, med många variations- och användningsmöjligheter.

BEAM-IT-UP

BEAM-IT-UP är ett innovativt koncept som skapar nya förvaringsmöjligheter i små och trånga utrymmen som hallar och korridorer.

Byinventarier för Aarhus Lättbane

Inventarieserie för ankomstområdena utanför de nya lättbanestationerna i Aarhus.

Ensō bestickset

Ett välbalanserat och behagligt bestickset bestående av kniv, gaffel, sked och tesked designat av C.F. Møller Design för danska AIDA.

NORD - serie af udendørsmøbler

En serie utomhusmöbler med bänk, plint, bord och stol i minimalistisk design som kommer till uttryck både i konstruktionen, formgivningen och priset.
Visa fler projekter