Retell – Anslagstavla. C.F. Møller. Photo: Gejst

Retell – Anslagstavla

Anslagstavlan Retell är en enkel grafisk nåltavla med fokus på bra och enkla detaljer som passar både i hemmet, på arbetsplatsen och institutionen.
 Retell – Anslagstavla. C.F. Møller. Photo: Gejst
Fakta

Producent

Gejst

År

2020

Product Design

C.F. Møller Architects

Retell är en rund och inramad anslagstavla som är tänkt att hängas på väggen. Retell kan användas som en nåltavla eller som ett fristående dekorativt element, vilket samtidigt bidrar till att förbättra akustiken i rummet. Designen är enkel och ren. Detta exemplifieras bland annat i stålramens fina bearbetning och i filten som gör det möjligt att montera Retell elegant och säkert med en enda skruv.

Mångsidig användning

Retell utmärker sig genom att kunna användas i privata hem, på kontor och på institutioner. Anslagstavlans enkla utformning gör att den passar på de flesta ställen, som i hallen, garderoben, barnkammaren, hemmakontoret och vardagsrummet. Retell är ett bra exempel på hur inredningen till våra arbetsplatser nu för tiden i stor utsträckning inspireras av inredningen i våra hem. Anslagstavlan kan användas både fristående eller i grupper monterade i rad eller i kreativ oordning. Retell har en diameter på 80 cm. Har du plats för foton och teckningar på väggen har du också plats för Retell – mer plats tar den inte.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.