STICKS Soffbord. C.F. Møller. Photo: Karup Design

STICKS Soffbord

STICKS soffbord är en del av en möbelserie i furu som kännetecknas av smala, runda dubbelben som ett återkommande motiv.
 STICKS Soffbord. C.F. Møller. Photo: Karup Design
Fakta

Producent

Karup Design

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

STICKS soffbord har en distinkt trebent bas som omsluter en rund bordsskiva och stöder en vertikal tvärbalk, som är en viktig del av STICKS soffbords identitet. Varje ben består av två smala runda pinnar, sammanfogade med synliga bultar i en konstruktion som kombinerar elegans med stabilitet.

Med ett urval av olika färger och två olika storlekar erbjuder STICKS soffbord en mängd olika alternativ för både bostäder och kommersiella interiörer. Både stommen och bordsskivan är tillverkade av snabbväxande och tillgängligt FSC-certifierat furuträ och finns i natur, svart och en palett med tre klassiska färger som appliceras på ett sätt som framhäver furuträets unika och distinkta ådring. Detta ger STICKS soffbord en övergripande naturlig och nordisk elegans som kan ges en färgstark och personlig touch.

Soffborden har två olika storlekar och kan placeras tillsammans i överlappande kombinationer eller fristående. Det mindre bordet fungerar perfekt som ett funktionellt sidobord i en mängd olika miljöer, medan det större bordet är perfekt för avslappnade och loungeliknande inredningar.

STICKS-soffborden ingår i en serie furumöbler där de smala och runda dubbelbenen är det karaktäristiska och återkommande elementet. Designen på STICKS soffbord gör att du kan variera din inredning och soffborden passar in i såväl privata hem som i affärsmiljöer.

Läs mera

Fler projekt | Product Design

Gå till Projekt

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.