British Museum Archaeological Research Collection – tilsynsarkitekt. C.F. Møller

British Museum Archaeological Research Collection – tilsynsarkitekt

C.F. Møller Architects er utnevnt som tilsynsarkitekt for British Museum i utviklingen av et nytt lagringsanlegg for å sikre at prosjektet oppfyller museets høye standarder.
Fakta

Byggherre

The British Museum, London

Adresse

Shinfield, Reading, UK

Omfang

15 000 m²

År

2017-2021

Byggherrerådgiver

C.F. Møller Architects

Entreprenør

Graham Construction

Ingeniør

Mott MacDonald - Structural Engineer and MEP Consultant

Arkitekt

John McAslan + Partners Architects

Landskap

John McAslan + Partners Architects

Andre samarbeidspartnere

Arup SMEP Engineers (Part of CMT team)

British Museum samarbeider med Reading universitet for å utvikle British Museum Archaeological Research Collection i Shinfield, et nytt lagringsanlegg for deler av den verdensberømte forskningssamlingen. Den nye bygningen skal huse skulpturer, mosaikker, arkeologiske samlinger og historiske samlinger. Mange av gjenstandene skal flyttes fra museets nåværende lager ved Blythe House i London, som skal stenges i 2023

Bygningen skal oppfordre til innovativ forskning på samlingene, og gi bedre tilgang for akademikere, studenter og allmennheten.

Det planlagte anlegget skal utvikles i to faser, og byggingen av den første delen startet i juli 2019.

Den første fasen, som er designet av John McAslan + Partners Architects, består av 15 500 kvadratmeter som skal brukes til å «oppbevare, studere, dele og konservere»

C.F. Møller Architects er valgt som tilsynsarkitekt som en del av kundens tilsynsteam. Teamet består også av konstruksjonsingeniører, sivilingeniører, maskiningeniører, elektroingeniører og kontraktadministrator.

Sikkerhet for kunden

C.F. Møller Architects er et ledd mellom kunden og entreprenørens designteam. Vi samarbeider tett med British Museum og prosjektansvarlig for å kontrollere informasjonen som sendes fra designteamet.

Vi gir kunden ekstra trygghet på at prosjektet oppfyller de strenge kravene og er i samsvar med de opprinnelige kravene.

Vi tilfører verdi til prosjektet ved hjelp av vår kunnskap og erfaring fra kulturelle bygninger, arkivanlegg, IPM-relaterte utfordringer, kunnskap om byggeprosesser og koordineringskrav for store og komplekse bygninger.

Prosjektet gjennomføres som et ledd i C.F. Møller Architects’ rammeavtale med British Museum, som fortsatt gjelder.

Les mer

Flere prosjekter | Byggherrerådgivning

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.