Örnsro Træstad – Identitet. C.F. Møller

Örnsro Træstad – Identitet

Identitetsarbeid for Örnsro Træstad, som er basert på arkitektoniske ideer for toblokkprosjektet i sentrum av Örebro, hvor trehus er ispedd moderne miljøtenkning.
 Örnsro Træstad – Identitet. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

Slättö Förvaltning AB

Omfang

18 m²

År

2016-2022

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Örebro kommune er en av de mest ekspansive kommunene i Sverige, noe som gjør det viktig å finne en stilling for Örnsro Træstad som føles unik. Sammen med Slättö Förvaltning, C.F. Møller Architects har utviklet en visuell identitet og plattform som består av grafisk uttrykk, logo, tagline, tonalitet og forhåndssalgsmateriale i trykt og digital form. De har også produsert detaljerte faktaark for leilighetene og utviklet visualiseringer under prosjektet. Logoen har tatt sin design fra bygningenes form og trefølelsen forsterkes av at logoen alltid er brent i tre, uavhengig av kommunikasjonsenheten. En utfordring i oppgaven var å lage et tydelig meldingshierarki for kommunikasjon og markedsføring. Prosjektet har en bredde og mange forskjellige kvaliteter som også resulterte i at forslaget vant Örebro kommunes arealtildelingskonkurranse i 2016.

Interesse rekord

I Örnsro Træstad kan du velge mellom mange forskjellige typer leiligheter. Alle ligger rundt hjørnet, har sjenerøst lys og en uteplass eller balkong med mulighet for lokal dyrking. Alle husene er bygget med en tydelig byside mot nabolagene og med den andre siden mot det grønne området ved Svartån. Med nye tekniske løsninger og smart design, sammen med bærekraftig konstruksjon i tre, ønsker vi å oppmuntre alle innbyggere og besøkende til å leve mer bevisst og miljøsmart. Interessen for boligene i Örnsro Træstad er veldig stor og den lokale eiendomsmegleren slo rekorder i antall interessetilkallelser.

Les mer

Flere prosjekter | Byggherrerådgivning

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.