UBP Research Hub. C.F. Møller

UBP Research Hub

Research Hub er startskuddet og utviklingen av et laboratoriekonsept for laboratorielokaler som legger til rette for videre ekspansjon av Uppsala Business Parks.
 UBP Research Hub. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

Klövern

Adresse

Uppsala, Sverige

Omfang

3 500 m²

År

2017-2022

Entreprenør

NCC

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskap

C.F. Møller Architects

Research Hub er en ny bygning som er plassert ved siden av «Byggnad 5», og som forholder seg til eksisterende struktur, infrastruktur, transportruter og bygningshistorie. Et respektfullt tillegg og bearbeiding av et klassisk laboratoriemiljø. Det nye laboratoriebygget kan tilpasses og er fleksibelt for fremtidige behov – et konsept som kan tilpasses andre steder i parken, og eventuelt til bygninger andre steder. Det er lagt stor vekt på tilknytningen til eksisterende laboratoriebygg.

Laboratorieetasjene er effektivt planlagt og muliggjør opptil fire leietakere per etasje. Inngangen til det nye tilbygget er via hovedinngangen og videre inn til en offentlig sone for møter og pauser. Utformingen er en løsning med to korridorer, med våte laboratorier i midten av bygningen og kontor mot fasadene. Kontorområdet består av faste kontorplasser med både en- og flermodulsrom. Det er planlagt steder for tverrgående korridorer, som kan bygges ved behov.

Åpent og transparent laboratoriemiljø

Grunnhuset inneholder installasjoner og infrastruktur for en rekke laboratoriekonfigurasjoner, slik at man kan oppfylle behovet til leietakere av ulike størrelser. Konseptet tilbyr fleksibilitet til en rimelig pris. For å skape et åpent og transparent laboratoriemiljø som oppmuntrer til kunnskapsutveksling og innovative tverrfaglige prosjekter, er veggene mellom laboratorier og kontorsoner utformet som glassvegger fra gulv til tak i så stor utstrekning som mulig. Research Hub står for et bærekraftig miljø som gir de beste forutsetningene for at både eksisterende og nye kunder skal kunne vokse og utvikle seg.

Les mer

Flere prosjekter | Forskning

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.