Akut- og infektionsklinik, SUS - indretning. C.F. Møller

Akut- og infektionsklinik, SUS - indretning

Akut- og infektionsklinikken, tegnet af C.F. Møller, er en del af Skånes Universitetssygehus. Bygningens runde form sikrer optimal logistik i forhold til at beskytte mod smittespredning og samtidig fungerer den markante bygning med dens røde, gule og grønne facade som et vartegn for hele sygehusområdet.
 Akut- og infektionsklinik, SUS - indretning. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Regionservice Södra Skåne

Adresse

Malmø, Sverige

År

2006-2011

Entreprenør

PEAB AB

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Andre samarbejdspartnere

FB Flygfältsbyrån AB, Byggteknik i Skåne AB, Incoord AB, FLK Sverige AB, GMKI Elkonsult, Fire Safety Design, Akustikgruppen AB

I dialog med brugerne har C.F. Møller Architects arbejdet med indretning og design af specialinventar og skabt et udtryk, der helt ned i detaljen afspejler arkitekturen. Det ses fx i de specialdesignede, cirkelformede receptioner, der afspejler bygningens geometri. Formen, der skaber let tilgængelighed for alle patienter, er ført igennem i et loftselement, der samtidig giver en god akustik.

Bygningens farver er også et gennemgående element: Den røde, gule og grønne farve i facaden, der er afstemt efter de omkringliggende bygninger, anvendes også indendørs. Her bruges farverne samtidig til at lette orienteringen for brugerne.

For at understøtte det daglige arbejde i teams har C.F. Møller Architects udviklet et koncept med et fælles, dynamisk kontorlandskab til læger, sygeplejersker og sekretærer med et varieret udbud af arbejdspladser, fx teampladser til fælles rapportskrivning. Indretningen bryder de traditionelle faggrænser og letter samarbejdet.

Læs mere

Flere projekter | Indretning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.