Danmarks Radio, Aarhus - indretning. C.F. Møller. Photo: Poul Nyholm

Danmarks Radio, Aarhus - indretning

Den ny indretning omfatter primært mødelokaler, redaktioner og publikumsarealer. Gulve og løst inventar er udskiftet, og møde- og stillerum er åbnet op med glasvægge for at give lys og gennemsigtighed.
 Danmarks Radio, Aarhus - indretning. C.F. Møller. Photo: Poul Nyholm
Fakta

Bygherre

Danmarks Radio

Adresse

Aarhus, Danmark

Omfang

28000 m²

År

2011-2014

Ingeniør

Rambøll

Arkitekt

C.F. Møller Architects

En halv-transparent vinduesfolie med grafiske piktogrammer af tv, computere og smartphones skærmer mod indkig. Møderummene har desuden fået en av-løsning, der gør det muligt at kombinere tv og tavle-arrangement på én væg. Løsningen er udviklet specielt til DR.

DR har også fået en ny farvepalet, der kan anvendes til løst inventar og på vægge som supplement til de ældre, tidstypiske farver, der findes på de faste bygningselementer i mødelokaler og redaktioner. DR’s klassiske røde farve anvendes i publikumsarealerne på udvalgte vægflader og som polstring på husets karakteristiske sofaarrangementer.

Danmarks Radio i Aarhus er tegnet af C.F. Møller og opført som radio- og tv-by over flere perioder fra midt i halvfjerdserne og frem. Byggeriet har formået at følge med i den massive teknologiske udvikling inden for radio- og tv-produktion, og C.F. Møller Architects har opdateret indretningen, så besøgende og ansatte fortsat oplever DR som en åben og nysgerrig arbejdsplads med faglig kompetence og troværdighed.

Huset var i brug under hele processen, som derfor blev udført i et meget koncentreret forløb.

Læs mere

Flere projekter | Indretning

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.