Saltvandsakvarie, Fiskeri- og Søfartsmuseet. C.F. Møller

Saltvandsakvarie, Fiskeri- og Søfartsmuseet

Nyindretning af saltvandsakvarier ved Søfarts- og Fiskerimuseet i Esbjerg.
 Saltvandsakvarie, Fiskeri- og Søfartsmuseet. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Esbjerg Kommune

Adresse

Tarphagevej, Esbjerg, Danmark

Omfang

350 m²

År

2001

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • Tildelt Handicaprådet Esbjerg's hæderspris 2003. 2003

Nyindretning af den primære udstillingssal ved Søfarts- og Fiskerimuseet i Esbjerg. Udstillingen er indrettet som et rampeforløb fra ankomst til hovedrummet, hvor man i takt med nedstigningen passerer udstilling og akvarier for skiftende havdybder.

Læs mere

Flere projekter | Indretning

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.