Musikhuset Aarhus, indretning og specialinventar. C.F. Møller

Musikhuset Aarhus, indretning og specialinventar

C.F. Møller har tegnet udvidelsen af Musikhuset Aarhus, der fordobler arealet af Kjær & Richters oprindelige byggeri - med bl.a. en Symfonisk Sal, en Rytmisk sal, en Kammermusiksal og lokaler til Det Jyske Musikkonservatorium - og gør det samlede anlæg til et unikt koncert- og læringshus.
 Musikhuset Aarhus, indretning og specialinventar. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Aarhus Kommune, Musikhuset Aarhus, Aarhus Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatorium, Børneteatret Filuren og Den Jyske Opera

Adresse

Aarhus, Danmark

År

2005-2007

Entreprenør

Welløv + Ottesen A/S

Arkitekt

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects har stået for en ny reception og design af ventemøbler til foyerområdet, for indretning af nyt køkken og kantine med bl.a. specialdesign af buffet samt generel skiltning. Alt sammen er det i samme materiale- og farveholdning, dvs. afklaret, enkelt og lyst med brug af bl.a. hvide kompositmaterialer, for at skabe arkitektonisk sammenhæng og spille sammen med de karakteristiske gule teglvægge og kunstner Ingvar Cronhammers karakterfulde bidrag til byggeriet, bl.a. 17 store LED-lysekroner. Det er fx ventemøbelserien Buco med bænke og foyerborde, der har en udskæring, der lader rummets arkitektur træde frem.

Opgaven med at gøre de to huse til ét har nødvendiggjort et omfattende analysearbejde af brugernes dagligdag og rummenes funktioner og indbyrdes placering. Arbejdet mundede ud i en manual for skiltning, hvor skiltningen også fungerer som grafisk udsmykning.

Læs mere

Flere projekter | Indretning

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.