Maestro, Cocktailbar. C.F. Møller. Photo: Jon Brøcker

Maestro, Cocktailbar

Ny cocktailbar i et holdbart og smukt design, der er tilpasset Musikhuset Aarhus’ øvrige elementer i materiale og udtryk.
 Maestro, Cocktailbar. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Bygherre

Musikhuset Aarhus

Adresse

Aarhus, Danmark

År

2019

Arkitekt

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects har tegnet ny cocktailbar til Musikhuset Aarhus. Cocktailbaren hedder Maestro og ligger på balkonen over caféen. Baren er tænkt som et brasserie og bar-koncept, hvor moderne og klassisk tankegang parres. Det gælder ikke kun mix af cocktails og menukort, men også formgivningen af den nye bar og de materialer, der er anvendt.

Materialer i god og holdbar kvalitet er vægtet højt i designet af baren. Et design, der bygger videre på det sorte/hvide tema, som gradvist har afløst det oprindelige indretningsgreb og senest er anvendt ved etableringen af billetsalget i 2016. Sortbejdset eg som lister og finerede plader er anvendt som det gennemgående element. Barens 5555 mm lange, svævende serveringsdisk, som gæsterne sidder og står ved, er toppet med hvid kvarts komposit inspireret af foyerområdets hvide marmorgulve. Små indslag af messing nuancerer udtrykket og fungerer som stemningsskabende reference til det oprindelige Musikhus.

Der er lagt vægt på, at baren til enhver tid fremtræder indbydende og helstøbt. Al teknisk udstyr, maskiner og LED lys indbygget og integreret i designet af baren, der kan sikres og lukkes helt af udenfor åbningstiden. Den nye bar er en udvidelse af Musikhusets tilbud til gæsterne, der nu får mulighed for at mødes på en helt ny måde i intime og afslappende omgivelser med god udsigt ud over det store foyerrum.

Læs mere

Flere projekter | Indretning

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.