UBP Research Hub. C.F. Møller

UBP Research Hub

Research Hub er startskuddet for udviklingen af et koncept til laboratorielokaler, der gør den fortsatte ekspansion af Uppsala Business Park mulig.
 UBP Research Hub. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Klövern

Adresse

Uppsala, Sverige

Omfang

3.500 m²

År

2017-2022

Entreprenør

NCC

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Research Hub er en ny bygning, som ligger ved siden af "Bygning 5" og er tilpasset den eksisterende struktur, indfaldsveje og bebyggelseshistorie. En respektfuld tilføjelse og videreudvikling af et klassisk laboratoriemiljø. Den nye laboratoriebygning kan tilpasses og er fleksibel i forhold til fremtidige behov – et koncept, der kan bruges andre steder i parken og eventuelt til andre ejendomme. Der er lagt stor vægt på at forbinde Research Hub med eksisterende laboratoriebygninger.

Laboratorielokalerne har en optimal planløsning og giver mulighed for op til fire lejere pr. etage. Adgangen til den nye tilbygning går via hovedindgangen og videre til et fællesareal til møder og pauser. Indretningen består af to korridorer med vådlaboratorier i midten af bygningen og kontorer ud mod facaderne. Kontorområdet består af faste kontorpladser med både enkelt- og multimoduler. Placeringen af tværkorridorer er planlagt og forberedt, så de kan tilbygges ved behov.

Åbent og gennemsigtigt laboratoriemiljø

Basishuset indeholder grundlæggende installationer og installationsstier, der er forberedt til flere forskellige laboratoriekonfigurationer for at imødekomme forskellige lejeres pladsbehov. Konceptet giver en rimelig grad af fleksibilitet. For at skabe et åbent og gennemsigtigt laboratoriemiljø, der tilskynder til vidensdeling og innovative tværfaglige projekter, er væggene mellem laboratorier og kontorområder designet med gulv-til-loft glasvægge i den udstrækning, det er muligt. Research Hub står for et bæredygtigt miljø, der giver de bedste forudsætninger for vækst og udvikling hos eksisterende og nye kunder.

Læs mere

Flere projekter | Forskning

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.