AMX - desentralisert ventilasjon. C.F. Møller. Photo: Airmaster

AMX - desentralisert ventilasjon

Desentral og takmontert ventilasjonssystem for inn- og påbygging med elegant design, brukervennlig interface, lavt støynivå og integrert kjøle-, varme- og ventilasjonsfunksjon. AMX er en perfekt alt-i-ett-løsning som kombinerer god innendørs ventilasjon med en behagelig temperatur.
 AMX - desentralisert ventilasjon. C.F. Møller. Photo: Airmaster
Fakta

Produsent

Airmaster A/S www.airmaster.dk

År

2024

Product Design

C.F. Møller Architects

AMX er Airmasters nyeste og mest banebrytende produktserie av desentraliserte ventilasjonssystemer. Produktserien kjennetegnes av horisontale bånd i hvit og svart som en gjennomgående designdetalj for å bryte opp de store volumene og få aggregatene til å se mindre og mer diskrete ut.

Ventilasjonsaggregatene er en alt-i-ett-løsning som kombinerer god innendørs ventilasjon med en behagelig temperatur. Med tre funksjoner i ett aggregat kan AMX håndtere både kjøling, oppvarming og ventilasjon.

Selv med integrert kompressor og ventilasjonsfunksjon har AMX-serien et svært lavt støynivå. Dette gjør AMX velegnet til for eksempel kontor- og utdanningsmiljøer, møte- og konferanselokaler og modulbygg.

Lave energikostnader og intuitiv styring

Med AMX er det mulig å opprettholde både atmosfærisk og termisk komfort i et rom ved å tilføre frisk luft, kjøling og oppvarming etter behov. Dette gjøres på en energieffektiv måte og med et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt.

Systemet er et kompakt, desentralt (kanalfritt) varmegjenvinnings- og ventilasjonssystem med innebygd reversibel luft-til-luft-varmepumpe. Den innebygde varmepumpen i AMX er utstyrt med det naturlige kuldemediet R290.

AMX-serien har en modulær styring og mange kommunikasjonsmuligheter som sikrer effektiv og praktisk håndtering av systemet etter behov. Med et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt kan systemet styres via en applikasjon på både iOS og Android. Systemene kan også kobles til Airling Online, Airmasters skybaserte nettportal, slik at flere ventilasjonssystemer kan styres, betjenes og overvåkes sentralt fra ett sted.

AMX-serien fra Airmaster leverer diskret og effektiv ventilasjon med elegant design, minimalt med støy, lave energikostnader og intuitiv styring. Den ultimate løsningen for komfortabel og miljøvennlig ventilasjon.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.