QUINTUS L500 LED gate- og parkbelysning. C.F. Møller. Photo: Torben Eskerod

QUINTUS L500 LED gate- og parkbelysning

Parkbelysning med energieffektiv LED-teknologi og en design som passer i forskjellige urbane miljøer og omgivelser.
 QUINTUS L500 LED gate- og parkbelysning. C.F. Møller. Photo: Torben Eskerod
Fakta

Produsent

Lampas A/S

Adresse

Danmark

År

2006, 2020

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Product Design

C.F. Møller Architects

QUINTUS L500 parkbelysning har en enkel og tidløs design. I mørket viser den seg som en lysende trekantform. Om dagen står en enkel og definert med sine få elementer, slik at himmel, natur og arkitektur kommer til syne gjennom den gjennomsiktige skjermen.

Mange bruksmuligheter

Parkbelysningens rene linjer skaper et stemningsfullt og sammenhengende bybilde både i boligområder og i byrom. Med sitt enkle uttrykk passer QUINTUS L500 naturlig inn i forskjellige miljøer fra villastrøk og boligblokker til gågater og torg. Det effektive og blendingsfrie lyset gjør at QUINTUS L500 også er et godt valg til parkeringsplasser og andre steder der det stilles strenge krav til belysning.

Teknologi og materiale

QUINTUS L500 er utstyrt med energieffektiv LED-teknologi, som er integrert i masten. LED-lyskilden lyser opp i toppens reflekterende innerskjerm, og gir et vakkert og behagelig lys mot terrenget med et minimum av lysforurensning.

For detaljert informasjon om materialer, se Lampas' nettside.

Armaturet er tilgjengelig i to versjoner og kan brukes både på original Ø121 mm mast; og også på Ø60 mm master - sistnevnte eventuelt i forbindelse med skifte av beslag og gjenbruk av eksisterende standard master.

 

www.lampas.dk  

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.