SVIP sidebord. C.F. Møller. Photo: Silas Andersen

SVIP sidebord

Sidebordet SVIP er en nytolkning av det tradisjonelle brettbordet, som er designet og utført for å være både skulpturelt, praktisk og holdbart.
 SVIP sidebord. C.F. Møller. Photo: Silas Andersen
Fakta

Produsent

Gejst ApS

År

2022

Arkitekt

C.F. Møller Architects - Industrial Design

SVIP-bordet kan brukes som et lavt bord i for eksempel stua eller på soverommet. Samtidig har SVIP-bordet et unikt funksjonelt aspekt i form av bordplaten. Den kan løftes av understellet og brukes som brett til anretning eller rydding.

Den overordnede designtilnærmingen stammer fra ideen om å skape et tredimensjonalt objekt ved å samle todimensjonale plater i form av understellet, som består av to stålplater med asymmetrisk plasserte spor som enkelt glir inn i hverandre, og som låses med en ring for å sikre en stabil konstruksjon. Understellet danner en asymmetrisk X som sammen med den sirkelformede bordplaten får SVIP-bordet til å fremstå som lekent og skulpturelt, uten at det går på kompromiss med en tydelig og praktisk funksjon.

Brettet i stål leveres med en lysegrå matte av spesialprodusert gummi, slik at det får en mer praktisk overflate, eller hvis SVIP-bordet skal bytte uttrykk.

Et moderne bord der teknisk, funksjonell og estetisk design samles til en høyere enhet.

SVIP-bordet er designet for interiørfirmaet Gejst.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.