REECH trappestige. C.F. Møller. Photo: Gejst

REECH trappestige

Trappestigen REECH er sammenleggbar og beregnet for å henges på veggen, slik at du alltid har den tilgjengelig når du trenger å komme opp i høyden.
 REECH trappestige. C.F. Møller. Photo: Gejst
Fakta

Produsent

Gejst ApS

År

2022

C.F. Møller Architects har derfor prioritert et enkelt og stramt design som kombinerer gode og funksjonelle kvaliteter med et elegant og grafisk uttrykk – enten REECH står på gulvet eller henger i det tilhørende veggfestet.

Trappestigen REECH er et praktisk lite møbel til hjemmet, som er designet for å gjøre hverdagen enklere og mer elegant. REECH passer perfekt i aller husets rom som hjelpemiddel for å nå de øverste hyllene og skapene, men kan også brukes i hjørnet av stua med en plante på, som ekstra sitteplass til de minste, eller på kjøkkenet når barna skal være med og lage mat.

Helhet og detaljer

Konstruksjonen er enkel og logisk for å gjøre bruken intuitiv. REECH er konstruert som to rammer, som er montert sammen med messinghengsler der de møtes. Når trappestigen foldes ut, oppleves den derfor som et ubrutt bånd med trekantet sideprofil som låses på plass av stigens øverste dype trinn av bøyd og lakkert stålplate. Når stigen foldes sammen, festes det samme trinnet i loddrett posisjon ved hjelp av en diskret integrert magnetløsning.

Trappestigen finnes i naturfarget, svart- og hvitbeiset eik. Den er tilgjengelig i to størrelser med ett og to trinn.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.