Mount - betongtrapper. C.F. Møller. Photo: Adam Mørk

Mount - betongtrapper

Trappesystemet Mount snur opp ned på alle tidligere forestillinger om produksjon, transport og montering av betongtrapper:
 Mount - betongtrapper. C.F. Møller. Photo: Adam Mørk
Fakta

Byggherre

Hi-Con AS

Produsent

Hi-Con AS

År

2012-2013

Product Design

C.F. Møller Architects

Kjernen i systemet er selve monteringsmåten, som er så forenklet at det krever betydelig mindre bruk av kraner, stillaser og så videre. Trappen kan monteres nedenfra i én omgang og utgjør dermed ikke lenger en risikofaktor for byggets tidsskjema.

Med sitt stramme og presise uttrykk er systemet like estetisk markant som en unika-trapp, men har samtidig langt flere kombinasjonsmuligheter og bruksområder.

Den grunnleggende tanken er at Mount bare festes på én side - med såkalt svevende trinn. Identiske trinn kan monteres på flere måter, for eksempel innstøpt i vegger, plater, vanger eller spesialsøyler, med eller uten repos.

Til trappen er det utviklet et allsidig elementtrinn som serieproduseres i stålformer hvor det kan legges inn diverse varianter av trinn, for eksempel tre, stål, linoleum eller bambus - praktisk talt alt som kan tenkes å brukes til gulv.

Systemet egner seg dermed for mange romtyper og kan brukes til alt fra frittstående trapper i vestibyler via vindeltrapper til rømningstrapper i trapperom

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.