NT Koncept for bussholdeplasser. C.F. Møller. Photo: Henrik Brus

NT Koncept for bussholdeplasser

Holdeplassene spiller en viktig rolle i den totale reiseopplevelsen. Bak C.F. Møllers design av utstyr til holdeplasser ligger ønsket om å skape komfort og design med et tydelig signal om at kollektivtrafikk er et moderne og attraktivt produkt.
 NT Koncept for bussholdeplasser. C.F. Møller. Photo: Gine Monrad Petersen
Fakta

Byggherre

Nordjyllands Trafikselskab

Produsent

Veksø A/S

År

2014-2015

Product Design

C.F. Møller Architects

Serien er utviklet for, og i samarbeid med, Nordjyllands Trafikselskab, og den har et bredt program: Leseskjermer, stativer, sitte- og ståbenker, sykkelparkering og avfallshåndtering. Det har vært avgjørende å skape et konsept i moderne, karakteristisk og bærekraftig design med gode og godt utprøvde materialer.

En av seriens styrker er at den er fleksibel og kan tilpasses lokale behov uten at sammenheng og identitet svekkes. Designen skaper faste spilleregler for kundekommunikasjonen slik at forskjellig informasjon fremstår på samme steder og med samme uttrykk i de forskjellige variantene.

C.F. Møller Architects har vært rådgiver for Nordjyllands Trafikselskab fra start til slutt: Fra innledende skisser og brukerprosess, til godkjent konsept, designmanual, EU-anbud og produktutvikling.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.