NORD - serie af udendørsmøbler. C.F. Møller. Photo: Veksø A/S

NORD - serie af udendørsmøbler

NORD er en serie utemøbler med benk, pall, bord og stol i minimalistisk design som kommer til uttrykk i både konstruksjon, formgivning og pris.
 NORD - serie af udendørsmøbler. C.F. Møller. Photo: Veksø A/S
Fakta

Produsent

Veksø A/S

År

2017

Product Design

C.F. Møller Architects

Seriens design fremstår som enkel, med elegante og rene linjer og med fokus på kvalitet, detaljer og sittekomfort. Produktene i serien er nært beslektet og utgjør en harmonisk helhet. Serien kan brukes overalt hvor mennesker møtes på steder, gåturer og i parker, skoler, barnehager og sykehus.

Karakteristisk for serien er de fine detaljene og den raffinerte kombinasjonen av stål og tre. Plankene er festet usynlig til stålrammen, som samtidig beskytter plankenes ender.

Alle produktene i serien kan monteres enten frittstående på plater eller støpes fast. Sitteelementene kan leveres med eller uten armlener. Flere benker eller paller kan bygges sammen som forlengelse av hverandre, enten på linje eller forskjøvet. Rygglenet på benkene kan vende i enten samme eller motsatt retning.

Seriens robuste løsninger, gode materialer og motstandsdyktige overflatebehandling er valgt med tanke på lang holdbarhet. Ståldelene utføres i både spennende og nedtonede farger. Materialmessige spesifikasjoner er tilgjengelige fra produsenten, Veksø A/S - https://bit.ly/2H3RQ8h.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.