BEAM-IT-UP. C.F. Møller

BEAM-IT-UP

BEAM-IT-UP er et innovativt konsept som gir nye muligheter for oppbevaring i mindre og smale rom, som entreer, ganger og lignende.
 BEAM-IT-UP. C.F. Møller
Fakta

Produsent

Dolle A/S

År

2015-2018

Product Design

C.F. Møller Architects

BEAM-IT-UP er en smart og funksjonell oppbevaringsløsning som gjemmes bort under taket. Systemet består av veggskinner, justerbare traversskinner og oppbevaringsmoduler som gjør det enkelt å få orden, og som passer i nesten alle mindre rom som har to parallelle vegger. Velg mellom forskjellige oppbevaringsmoduler, som alle er tilpasset hverandre og monteres under taket. Stabile hyller, oppbevaringsnett eller smarte skobokser og oppbevaringsmoduler som vippes ned fra taket i behagelig brukshøyde, for ekstra plass når man trenger det.

Én veggskinne er alt du trenger. Deretter er mulighetene uendelige. I sin enkleste form kan veggskinnen brukes som galleriskinne.

Økende kvadratmeterpriser og endrede familiemønstre fører til økt press for å bruke det tilgjengelige arealet i de mindre boligene i større byer. Plassen må utnyttes på nye og smartere måter, og det har vært den inspirerende utfordringen i designprosessen for BEAM-IT-UP, som bare krever en romhøyde på minimum 245 cm.

BEAM-IT-UP er designet med fokus på høy bruksverdi og et enkelt,lett og sammenhengende uttrykk, som gjør det mulig å innrede med BEAM-IT-UP i mange forskjellige typer boliger og rom.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.