Silia magasinholder. C.F. Møller

Silia magasinholder

Frittstående magasinholder med et grafisk enkelt uttrykk for hjemmet eller arbeidsplassen i svart eik eller rustfritt stål.
 Silia magasinholder. C.F. Møller. Photo: GEJST
Fakta

Produsent

Gejst

År

2023

Product Design

C.F. Møller Architects

Silia magasinholder har et superenkelt og redusert uttrykk som passer inn i mange typer rom og interiører. Silia er en romlig og poetisk skulptur med en praktisk funksjon for oppbevaring av magasiner, men kan også brukes til å stille ut spesielle gjenstander eller oppbevare garn, spill og annet.

Magasinholderen kan plasseres på gulvet, på lave bord eller i møbeloppstillinger.

Silia er konstruert som to identiske plater som er faset i bunnen og har et forsiktig plassert snitt over halve diameteren. Den visuelle og skulpturelle kraften skapes når den ene skiven roteres og skyves sammen med den andre i rett vinkel, slik at de to sirkulære flatene til sammen danner en romlig, stabil og selvavstivende konstruksjon som festes med messingvinkler på undersiden

Silia finnes i to varianter med samme form, men med ulike materialer og uttrykk. Den ene varianten har overflater i svartbeiset eik, mens den andre har overflater i høyglanspolert rustfritt stål - begge variantene har svart kant. Silia inngår i en serie småmøbler og tilbehør som C.F. Møllers Architects har tegnet for selskapet Gejst.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.