PLINT Recycle - kildesortering for kontormiljøet. C.F. Møller

PLINT Recycle - kildesortering for kontormiljøet

PLINT Recycle er den ultimate løsningen for kildesortering på kontoret. Med et design som er modulært og uttrykksmessig spenner fra det diskrete og elegante, til det lekne og fargerike, blir kildesorteringssystemet et stilig kontormøbel.
 PLINT Recycle - kildesortering for kontormiljøet. C.F. Møller
Fakta

Produsent

Dencon A/S

År

2024

Arkitekt

C.F. Møller Architects i samarbeid med Dencon

Product Design

C.F. Møller Architects i samarbeid med Dencon

PLINT Recycle er en modulbasert løsning for kildesorteringsløsning, bestående av to størrelser uttrekkbare skap som kan kombineres og plasseres etter behov. PLINT Recycle er en del av en serie med kontormøbler utviklet av C.F. Møller Architects i samarbeid med Dencon. PLINT Recycle fungerer både selvstendig og sammen med resten av PLINT-serien, som består av romdelere, garderober og oppbevaring i kontormiljøet.

Modulær løsning for enhver interiørstil

Begge uttrekksskapene har en dybde og bredde på 40 cm og har gummiføtter på undersiden, slik at skapene kan plasseres stabilt direkte på gulvet og stables trygt oppå hverandre. Med en høyde på 40 cm er det minste skapet kubeformet. Det største tilsvarer to av de små skapene stablet i høyden. Dette gjør det mulig å plassere skapene fleksibelt og harmonisk i forhold til hverandre, uavhengig av størrelse - og gjør det mulig å sortere opptil fire ulike typer avfall på ett område som bare tar opp 80 x 40 cm.

Med sider i tre i kombinasjon med de øvrige overflatene i ulike farger, tilbyr PLINT Recycle en rekke stilige uttrykk som passer til ethvert interiør. Diskret plasserte piktogrammer på de enkelte uttrekkbare skapene viser de ulike avfallstypene. Hvis behovet for sortering endrer seg, kan skapene enkelt flyttes og kombineres i nye formasjoner - ultrafunksjonelt, dynamisk og stilig.

Når PLINT Recycle plasseres på en sokkel, kan den sømløst integreres med andre produkter fra PLINT-serien for å skape en enhetlig kontorinnredning. En optimal kombinasjon av funksjonalitet, fleksibilitet og stilig design i én praktisk løsning.

Les mer

Flere prosjekter | Product Design

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.